top of page
  • Foto van schrijverNicole

Happy single of toch niet?

De blik in zijn ogen alsof je de mooiste vrouw op aarde bent. ’s Ochtends samen wakker worden. Samen leuke dingen doen. Dàt mis ik. Soms. Terwijl ik daar vroeger nooit last van had. Ik ben een onafhankelijke vrouw en vond dat single leven altijd heel fijn. In mijn eentje reizen vond ik heerlijk. Maar, de eerste dagen hier op Bali voelde ik me eenzaam en miste ik iemand naast me.


Alles kwam weer boven

De afgelopen dagen had ik nogal last van een jetlag. Ik lag ’s nachts naar het plafond te staren en alles kwam weer boven. Ik dacht terug aan mijn ex en wat er allemaal is gebeurd. Het lijkt alsof het een ander is overkomen. Maar ik was toch echt de hoofdpersoon in die ontzettend slechte soap. Ik heb wel eens gezegd, ik zou er een boek over kunnen schrijven. Wie weet doe ik dat ooit nog eens. Maar nu niet.


Ik had geen keus

Het verraad van mijn ex was heel heftig. Volgens iedereen was ik krachtig en sterk. Voor mijn gevoel had ik geen keus. Ik hield te veel van mezelf om zijn verraad en leugens te accepteren. Alleen, de liefde was op dat moment nog volop aanwezig. Tja, kon je die knop maar omzetten, dan was het zo veel makkelijker geweest. En het was niet alleen het verlies van hem, maar ook het verlies van mijn lieve bonusdochters en schoonfamilie.


Hij had gelijk

Ik weet nog dat hij destijds zei dat het voor hem veel zwaarder was. Ik kon hem wel killen en heb hem in het Spaans verrot gescholden. Hoe durfde hij, na alles wat hij mij had aangedaan. Nu, anderhalf jaar later, moet ik toegeven dat hij gelijk had. Hij is het allerbeste kwijt geraakt. En inderdaad, ik niet. Ik heb juist heel veel geluk gehad. Ik ben achter de waarheid gekomen. Heb die donkere kant van hem gezien. Ja het was zwaar, loodzwaar. Maar dat ligt achter me. Ik heb alles verwerkt. Mijn hart is weer heel. En, ik ben weer happy.


Weer gelukkig

Misschien ben ik nu nog wel gelukkiger. Ik heb mooie herinneringen en veel geleerd. Heb aan die tijd hele dierbare vrienden overgehouden. Heb een heel leuk huis gekocht, met een mooie coach ruimte, in de omgeving van Nijmegen (zo fijn om terug te zijn!). Het allerfijnste is dat ik weer dichtbij (een deel van) mijn familie en vrienden woon. Ook geniet ik weer van mijn vrijheid. De dingen op mijn manier doen. Ik heb meer tijd voor mezelf. En, ik kan spontaan op reis gaan, zoals nu.Lekker uiteten in mijn eentje op Bali. Ik geniet!
Ik miste een ‘ons’

De afgelopen dagen miste ik dat oude leven. Of liever gezegd: ik miste iemand om mijn leven mee te delen. Want ik mis mijn ex absoluut niet. Dat boek is gesloten met een dik slot erop. Door alle verliefde stelletjes om me heen en de jetlag voelde ik ineens dat gemis. Hand in hand lopen. Verliefde blikken. Romantisch dineren. Samen dingen doen. Toekomstplannen maken. Ik miste een... ‘ons’. Heel logisch natuurlijk. Maar, omdat ik dat gevoel vroeger nooit had verraste het me.


Happy single again

Gelukkig is dat gevoel nu weg en geniet ik volop. Dus ja, ik ben weer happy single. Maar je leven samen delen is ook heel fijn. Ik geloof nog steeds in de liefde. Ooit ga ik weer mijn hart open stellen. Voor de juiste persoon. Ik weet nu nog beter wat ik wil èn wat ik niet wil. En daarbij luister ik naar mijn hart. Dus wie weet dat ik over een tijdje daar iets over te melden heb. Maar nu nog even niet. ;-) Nu geniet ik van mijn single leven. En, ik vind het weer heel fijn om alleen op reis te zijn. Ik ga zo lekker uiteten in een leuk restaurantje dat ik vanmiddag gespot heb. Ja in mijn eentje. Heerlijk! Dus: goodbye jetlag and hello Bali.


Liefs, Nicole


❤ Be Gr8


P.S.: Deze blogpost heb ik tijdens mijn vakantie op Bali geschreven. Inmiddels ben ik terug. En, ik heb nog meer geschreven. Dus houd mijn Blog in de gaten!Recente blogposts

Alles weergeven

I am back

Comments


bottom of page