top of page

Over mij

Wie is Nicole Bouwer?

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in de Betuwe en ben als 18-jarige vertrokken naar Den Haag om communicatiemanagement te studeren. 

Die mooie stad aan de duinen is jarenlang mijn thuis geweest. Inmiddels woon ik ruim 15 jaar (met een kleine onderbreking) in de omgeving van Nijmegen.


Ik geniet van de kleine dingen in het leven, houd erg van reizen en ik breng mijn tijd graag door met vrienden en familie. En, hoe cliché ook, ik help graag mensen. Dat doe ik in mijn werk en ook in mijn privéleven.

Mijn droom
BP0B1937.jpg

Op een van mijn reizen, al weer jaren geleden, ontmoette ik een business coach. Een Amerikaan van middelbare leeftijd, met heel veel ervaring als coach. Ik keek een beetje tegen hem op. We hadden een heel mooi gesprek en ik vertelde op een gegeven moment dat ik ooit, over zo'n 15 jaar, wilde doen wat hij deed. Natuurlijk vroeg hij mij waarom dan pas. Ik had allerlei argumenten paraat. Weer vroeg hij mij naar het waarom. 

Daarbij keek hij mij aan met een doordringende blik en zei niets. Het was een tijdje stil en ineens gebeurde er iets bij mij. Het bekende kwartje viel. Wat ik ook regelmatig nu bij mijn coachklanten zie gebeuren. Een magisch moment. Waarom iets uitstellen, terwijl ik in heel mijn wezen voelde dat dat was wat ik echt wilde. Dus toen ik terug was in Nederland ben ik gelijk gestart met mijn eerste coachopleiding. Een paar jaar later ben ik voor mezelf begonnen. Dat was weer zo'n magisch moment, waarbij ik luisterde naar wat ik echt wilde. En, dat voelde zo goed. Luisteren naar je hart, dat raad ik iedereen aan!

De naam

Be Gr8, spreek uit 'Be Great', is de naam van mijn bedrijf. Een Engelstalige naam en een naam die positiviteit uitstraalt. Dat past bij mij. Ik heb ooit een jaar in Californië (Amerika) gewoond en bezoek regelmatig mijn vrienden daar. Ook heb ik ruim 6 jaar voor een Brits bedrijf gewerkt. Ik heb iets met de Engelse taal en spreek het vloeiend. 


De betekenis van de naam is heel bewust gekozen. Ik wil namelijk altijd het beste uit mezelf halen en gun het ook anderen. Ik wil helpen, faciliteren en ‘triggeren’. Dat is waar ik voor ga en waar ik voor sta. Altijd met een positieve attitude. Mijn glas is halfvol. Mijn boodschap: Neem geen genoegen met minder, wees de beste versie van jezelf. Be Gr8.


Het cijfer ‘8’ in de naam is een verwijzing naar het symbool voor ‘infinity’ (oneindigheid). Dat staat voor mij voor groei, verandering en… niet stilstaan. We zijn altijd in ontwikkeling. 

Mijn andere bedrijf

Wat handig is, en wat ik steeds weer bevestigt krijg van coachklanten, is dat ik weet hoe het werkt binnen bedrijven. Ik werk inmiddels meer dan 20 jaar voor (middel)grote organisaties, ben zelf manager geweest en heb altijd veel samengewerkt met HR-afdelingen. Naast coach werk ik ook als strategisch adviseur voor organisaties die in verandering zijn. Voor meer informatie hierover ga naar de website van Be Gr8 Communications

Dit ben ik
  • Empathisch, integer en authentiek

  • Enthousiast, betrokken en positief

  • Open, heel benaderbaar en in verbinding

  • Oplossingsgericht, gedreven en inspirerend

  • Istel de juiste vragen en kan goed luisteren

Achtergrond
  • Opleidingen bij Floor Daver (coaching/leiderschap)

  • Coachopleiding bij Europees Instituut (De Baak)

  • Allerlei (coach)trainingen, programma's en workshops

  • D-opleiding Communicatie bij Van der Hilst

  • > 20 jaar werkervaring bij grote organisaties

wat mensen zeggen

Daisy

Nicole is een heel warm en positief persoon, die op een hele natuurlijke manier coacht. Ze stuurt niet, maar helpt je zelf tot nieuwe inzichten komen. Dat doet ze mede door veel vragen te stellen. Ze creëert een sfeer waarin je je veilig en vertrouwd voelt om diep te graven. Ik vond het heel fijn dat ik de sessies vanuit mijn eigen huis kon doen via Skype.

Nancy

Nicole heeft een krachtige, inspirerende en positieve energie

en ze is authentiek. Ook is ze oprecht geïnteresseerd in anderen. Ze is altijd behulpzaam en kan goed luisteren. Ook weet ze op een liefdevolle en openwijze feedback te geven. Hiermee is een coachende rol op haar lijf geschreven en een van haar natuurlijke talenten.

Verder bewonder ik Nicole om haar ZIJN. Ik ben ervan overtuigd dat ze met haar ambitie nog velen mensen op een positieve manier gaat

raken en helpen. 

Dominique

Persoonlijk vind ik het heerlijk

als ik me zo goed voel bij iemand, dat je juist open kunt zijn en er vol voor kunt gaan om zo het maximale eruit te halen. En dat heb ik bij Nicole. Het samen sparren, en Nicole denkt echt mee, ziet geen problemen, maar zoekt juist naar oplossingen. Nicole is warm, heeft ervaring in het zakelijke leven wat ik prettig vind, gemimed met haar empathie is dit een perfecte combinatie, waar vaal mensen

baadt bij zullen hebben. 

Be Gr8

Neem geen genoegen met minder

Wil je de beste versie van jezelf zijn? Leven zoals jij wilt leven? Doen wat jij wilt doen?  
Zonder je druk te maken over wat anderen denken? Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen.

Wil je graag wat inspiratie daarvoor? Schrijf je dan nu in. 

Regelmatig deel ik persoonlijke ervaringen, inzichten en tips met je.

BP0B2086.jpg

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page