top of page

organisatie & teamcoaching

Herken je dit?
  • Er zijn veel veranderingen in de organisatie en dit heeft impact op jouw managers en medewerkers. Begeleiding en ondersteuning door een organisatiecoach kan hierin helpen (zowel voor directie en MT, als teams en individuele medewerkers).

  • Werken jouw mensen niet als team? Wil je zorgen dat ze wel als team gaan werken? Start dan met een teamcoach traject met de focus op het bouwen van een echt team. 

  • Vormen jullie al een goed team? Gaat samenwerking beter dan ooit. Maar hebben jullie wel het gevoel dat er nog wat te halen is? Dan is een teamontwikkelingstraject op maat iets voor jullie.

  • Of zijn er ontwikkelpunten van medewerkers, waar ze hulp bij kunnen gebruiken? Dan is een individueel (loopbaan) coachtraject een mogelijkheid.

Het geven van een presentatie
BP0B2212.jpg
Ben ik de coach voor jou?
Als organisatiecoach kijk én luister ik naar jouw organisatie,
je mensen en naar jou. Op coachende wijze begeleid ik jouw managers en teams in hun ontwikkeling. Samen kijken we naar wat er nodig is en hoe we daar kunnen komen.
Want waardoor is het nog niet eerder gelukt? Welke belemmeringen en overtuigingen spelen er mee? 
Daarbij neem ik het niet over, maar stimuleer ik leidinggevenden en medewerkers juist om zelf de regie te pakken. Daar waar nodig kan ik ook individuele coachingstrajecten faciliteren (zie Coaching). 
 
Ik werk niet alleen als organisatie- en teamcoach, maar ook als strategisch adviseur voor organisaties die in verandering zijn (denk aan fusies, overnames en reorganisaties). Ik ben het gewend om onderdeel van een MT te zijn en ben vaak sparring partner van directie. Mijn ervaring neem ik mee in mijn coaching. Meer informatie hierover ga naar de website van Be Gr8 Communications.
herkenbaar?
en ben je klaar om samen aan de slag te gaan?

Neem contact met me op en ontvang (vrijblijvend) een offerte op maat!

Een persoonlijke klik is belangrijk. Daarom starten we met een kort kennismakingsgesprek (gratis).

Wat mensen zeggen

Nancy

Ik heb genoten van de samenwerking met Nicole.

Haar kracht is verbinden en mensen tot elkaar brengen. Dit kan zij op alle niveaus. Met haar gedrevenheid en passie wil ze graag mensen verder ontwikkelen op persoonlijk- en op teamgebied. Nicole is positief ingesteld en denkt altijd in goede oplossingen en ze is hierbij praktisch ingesteld. Hierin schakelt ze snel en weloverwogen. Creativiteit is hierbij een van haar mooie krachten.

Verder is Nicole zeer professioneel, integer en accuraat in haar functioneren. Haar communicatie is ijzersterk. Nicole weet altijd goed te verwoorden en in gesprekken

de kern te raken.

Dominique

Persoonlijk vind ik het heerlijk

als ik me zo goed voel bij iemand, dat je juist open kunt zijn en er vol voor kunt gaan om zo het maximale eruit te halen. En dat heb ik bij Nicole. Het samen sparren, en Nicole denkt echt mee, ziet geen problemen, maar zoekt juist naar oplossingen. Nicole is warm, heeft ervaring in het zakelijke leven wat ik prettig vind, gemimed met haar empathie is dit een perfecte combinatie, waar vaal mensen

baadt bij zullen hebben.

Brigitte

Nicole is een aanrader

als coach. Ze is een mensenmens. Ze toont oprechte interesse.

Voelt zuiver en denkt scherp. Ze weet de vraag achter de vraag

te stellen. En helpt je op weg, zonder voor jou de antwoorden te bedenken. Nicole is een topper…!

Be Gr8

Neem geen genoegen met minder

Wil je de beste versie van jezelf zijn? Leven zoals jij wilt leven? Doen wat jij wilt doen?  
Zonder je druk te maken over wat anderen denken? Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen.

Wil je graag wat inspiratie daarvoor? Schrijf je dan nu in. 

Regelmatig deel ik persoonlijke ervaringen, inzichten en tips met je.

BP0B2086.jpg

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page