top of page

wat kan ik voor

jou betekenen?

Je kunt bij me terecht met coachvragen op het persoonlijke en professionele vlak. Ik kan je helpen om (weer) meer te luisteren naar je intuïtie, zonder je ratio te negeren. Meer balans tussen je hoofd en hart. Wil jij dat ook? Dan ben ik de coach voor jou.

​Als coach ben ik slechts een klein radertje in het geheel.
Ik begeleid jou op jouw persoonlijke reis. Jij bepaalt. Jij gaat
aan het werk met jezelf. Samen kijken we naar wat jou beweegt, wat je eventueel tegenhoudt en wat je wilt veranderen.


Mijn aanpak is persoonlijk, nuchter en altijd op maat gemaakt. 
Coaching is iets heel persoonlijks, dus het hangt af van wie jij bent en wat jou bij mij brengt.

 

Ik heb het antwoord niet. Het antwoord heb jij. Alleen ben je je er misschien nog niet bewust van. Ik ga je begeleiden, in jouw persoonlijke (en professionele) reis, om de antwoorden te vinden.

BP0B2212.jpg

Wat kan ik voor je betekenen?

persoonlijk

Dingen waar je als mens tegenaan loopt.

Wil je meer balans tussen werk en privé? Wil je meer balans tussen ratio en gevoel? Wil je meer tijd voor jezelf zonder dat je je gelijk schuldig voelt? Of wil je beter leren omgaan met je perfectionisme?

business

Wil je iemand die met jou meedenkt in plaats van andersom?

Een sparringspartner. Iemand die jou een spiegel voorhoudt, je helpt je doelen te bereiken en om focus aan te brengen? En die jou stimuleert om uit je comfortzone te stappen?

Wat mensen zeggen

Barbra

Nicole stelde mij een eerste belangrijke vraag, waarmee ze me direct op een spoor zette waar ik op door kon. Ik kwam in een flow.

Als ik achteraf nadenk wat het goede gevoel nu precies inhield en nog steeds inhoudt: het gaat over mij.

Ik bepaal wat goed is voor mij en zet zelf de bakens uit. En het zijn geen algemene conclusies of mooiere waarheden. Het is realistisch.

Aan het eind van de coach gesprekken heb ik zelf iets bereikt en weet ik wat ik kan en wil. Ik heb realistische doelen.

De hulp van Nicole is voor mij onmisbaar geweest in het proces wat ik doormaakte.

Diane

Het was een cadeautje om na een lange verdrietige periode door Nicole gecoacht te worden bij mijn re-integratie. Wat een warme persoonlijkheid, oprecht en puur.

Ze hield mij spiegels voor en stelde de juiste vragen, die mij tot mooie inzichten brachten. In gepast tempo liet ze mijn zelfvertrouwen groeien tot het moment waarop ze aangaf dat ik sterk genoeg was om zelf de regie weer te kunnen pakken. Zonder Nicole was ik niet zo snel al zo ver gekomen. Ze is een topper in haar vak!

Dominique

Via de mail en de app voelde het al heel erg fijn, terwijl ik Nicole nog niet persoonlijk gesproken had. Door Corona was onze eerste ontmoeting via Skype. Juist door die berichtjes wist ik dat het goed zat en dit werd bevestigd tijdens ons videogesprek. Ik vond het juist prettig dat het eerste contact zo ging, omdat je in je eigen omgeving zit. Ik raad het iedereen aan die misschien twijfelt of het ‘eng’ vindt om zich in eerste instantie bloot te geven. Inmiddels hebben we ook live afgesproken en Nicole is ook zo in het echt. Het is net of ik Nicole al jaren ken. Na elke sessie voel ik me geïnspireerd.

Be Gr8

Neem geen genoegen met minder

Wil je de beste versie van jezelf zijn? Leven zoals jij wilt leven? Doen wat jij wilt doen?  
Zonder je druk te maken over wat anderen denken? Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen.

Wil je graag wat inspiratie daarvoor? Schrijf je dan nu in. 

Regelmatig deel ik persoonlijke ervaringen, inzichten en tips met je.

BP0B2086.jpg

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page